Τα νέα του Ιερού Ναού μας για τον Απρίλιο

1. Κατά το μήνα Απρίλιο ο Εσπερινός και το Μέγα Απόδειπνο αρχίζουν στις 6:00μ.μ. Ο Όρθρος τις Κυριακές στις 6:30-9:35π.μ.

Πέμπτη 2 Οκτωβρίου 2014

ΑΓΙΟΓΡΑΦΙΕΣ ΕΞΩΚΚΛΗΣΙΟΥ αγίων Θεοπατορων Ιωακείμ και Άννης και Ιωσήφ του μνήστορος

Αγαπητοί εν Χριστώ αδελφοί, στην προσπάθεια  αγιογραφήσεως μιας Εκκλησίας χρειάζεται αναμφίβολα η συμβολή και αρωγή πολλών ανθρώπων.
Το εκκλησάκι αυτό ανήκει σε όλους, προορίζεται για σένα, τα παιδιά μας, τα εγγόνια μας και για όλους μας, θα είναι το σπίτι σου στο οποίο θα μπορείς να καταφεύγεις όποτε θέλεις. Σ’ αυτό θα τελείται συχνά η Θεία Λειτουργία και θα ψάλλεται παράκληση για τους μαθητές μας , τους φοιτητές, τους αρρώστους και για όλους μας.
Γίνεται μεγάλη προσπάθεια να ολοκληρωθεί η πρώτη φάση του όλου οικοδομήματος. Όπως καταλαβαίνεις  για την αποπεράτωση του, χρειάζεται η δική σου οικονομική βοήθεια, η δική σου γεμάτη αγάπη προσφορά. Απομένει η δεύτερη και τελευταία φάση που είναι και η δαπανηρότερη. Με την βοήθεια του Θεού, τις πρεσβείες της Παναγίας μας και των οσίων Θεοπατόρων Ιωακείμ και Άννης και Ιωσήφ του μνήστορος,  έγινε η ακολουθία του θεμέλιου λίθου  . Στόχος μας να ολοκληρωθεί το εκκλησάκι μας μέχρι την εορτή της Αγίας Άννης 9 Δεκεμβρίου 2014 και να γίνουν τα θυρανοίξια.
        Οι οικονομικές  πηγές μας δυστυχώς είναι πολύ λίγες, σχεδόν ανύπαρκτες. Μην ξεχνάς ότι με την προσφορά σου, εκτός του ότι βοηθάς στην υπέρβαση των μεγάλων μας δυσκολιών για την ολοκλήρωση του ναού αυτού, το όνομα σου θα μνημονεύεται αιώνια ανάμεσα  στους κτήτορες. Θερμά ευχαριστούμε όλους, όσοι έχουν βοηθήσει με οποιοδήποτε τρόπο μέχρι σήμερα οικονομικά και με εθελοντική εργασία. Περιμένουμε και τη δική σου δωρεά… και η πιο μικρή εισφορά είναι μεγάλη.
Μετά από έντονο ενδιαφέρον πολλών ενοριτών μας για    την αγιογράφηση του εξωκκλησιού, η εκκλησιαστική επιτροπή αποφάσισε όπως προχωρήσει στην αγιογράφηση του
Όσοι από εσάς επιθυμείτε να συμβάλετε στην αγιογράφηση, μπορείτε να επιλέξετε μία από τις διαθέσιμες αγιογραφίες.  Όσοι επιθυμούν να ενισχύσουν οικονομικά στην αγιογράφηση του εξωκκλησιού μπορούν να αποταθούν στον ταμία της εκκλησίας μας Μάριο Πέροικο τηλ. 23721465

Δεν υπάρχουν σχόλια: